Πολιτική Εμπιστευτικότητας

Εγγραφή

Κατά την εγγραφή, ο χρήστης επισημαίνει τα στοιχεία του/της όσον αφορά e-mail, αριθμό τηλεφώνου, όνομα χρήστη, εκπαιδευτικό ίδρυμα, φωτογραφία. Ενδεχομένως να ζητήσουμε ή να αποθηκεύσουμε πληροφορίες τοποθεσίας του χρήστη και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για σκοπούς στατιστικών ή αναλύσεων καθώς και για επικοινωνία με το χρήστη.

Υποβολή Μελετών

Όταν είναι συνδεδεμένος, ο χρήστης μπορεί να φορτώσει έγγραφα κειμένου στο σύστημα. Το έγγραφο θα σαρωθεί για εντοπισμό λογοκλοπής. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση του εγγράφου, μπορεί να διαγραφεί ελεύθερα από το σύστημα κάνοντας κλικ στο κατάλληλο κουμπί.

Τα φορτωμένα έγγραφα αποθηκεύονται στο σύστημα για τουλάχιστο 3 χρόνια.

Όλα τα φορτωμένα έγγραφα προστατεύονται αυστηρά από τυχόν πρόσβαση τρίτων.

Τα φορτωμένα έγγραφα δεν συμπεριλαμβάνονται στη βάση δεδομένων της αναζήτησής μας.

Τα φορτωμένα έγγραφα μπορούν να συμπεριληφθούν στη βάση δεδομένων της αναζήτησής μας για το συγκεκριμένο χρήστη μόνο για προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων ή κατανομή της πρόσβασης. Στην περίπτωση αυτή, τα πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα ευρεσιτεχνίας πρέπει να ανήκουν στο χρήστη.

Ενδεχομένως να παρακολουθούμε τα όλα δεδομένα των δραστηριοτήτων του χρήστη (όπως διεύθυνση IP, ποσότητα φορτωμένων εγγράφων, στοιχεία σύνδεσης, αποτελέσματα ελέγχου και παρόμοια δεδομένα) για σκοπούς στατιστικών και ανάλυσης.

Συνεργάτες

Το σύστημα ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει λογισμικό συνεργατών:

  1. συστήματα πληρωμών (όπως paypal, paysera, braintree και άλλα)
  2. πληροφορίες που διαδίδονται μέσω κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter και άλλα)

Τα λογισμικά αυτά τρίτων λειτουργούν με τους δικούς τους κανονισμούς και το σύστημα του plag.gr οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς αυτούς.

Προσωπικά Δεδομένα

Οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα προσωπικά στους στοιχεία κάνοντας κλικ στο κουμπί “ρυθμίσεις”. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε από τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται. Η διεύθυνση e-mail όμως δεν μπορεί να αλλάξει.

Ασφάλεια

Ο χρήστης επιλέγει τον κωδικό ασφαλείας του/της όταν διενεργεί εγγραφή. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τον κωδικό του ή να χρησιμοποιήσει υπενθύμιση κωδικού για να παράγει ένα νέο κωδικό. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για σύνδεση σε οποιοδήποτε μήνυμα e-mail που αποστέλλεται από το σύστημα. Οι χρήστες μπορούν να αρνηθούν τη λήψη οποιονδήποτε μηνυμάτων από το σύστημα (εκτός από υπενθύμιση κωδικού).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Όνομα εταιρείας: ACVK, LLC

[email protected]

Αριθμός τηλεφώνου: +370 657 77548

Διεύθυνση: Gedimino 28/2, LT-01104, Vilnius, Lithuania

Plagiarism detection privacy policy