Εταιρεία

Η plag.gr είναι ένας πάροχος παγκόσμιας υπηρεσίας εντοπισμού λογοκλοπής ο οποίος εξυπηρετεί πελάτες από περισσότερες από 90 χώρες ανά το παγκόσμιο. Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με κείμενα, ειδικά σε σχέση με εντοπισμό ομοιοτήτων και έλεγχο λογοκλοπής. Η plag.gr αναπτύσσει την τεχνολογία της με πολυγλωσσική διάσταση, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εντοπισμού λογοκλοπής σε πελάτες στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία, Λετονία και άλλες χώρες. Για να παρέχει την καλύτερη πολυγλωσσική τεχνολογία που υπάρχει, η εταιρεία μας λειτουργεί ως το εθνικό σύστημα εντοπισμού λογοκλοπής σε χώρες όπως η Λιθουανία και η Λετονία.

Η plag.gr ιδρύθηκε το 2011. Ανήκει στην LLC ACVK και βρίσκεται στην υπέροχη πόλη Βίλνιους στην κεντρική Ευρώπη, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας.

Τεχνολογία και Έρευνα

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη δημιουργία νέων τεχνολογιών κειμένου και τη βελτίωση των υφιστάμενων. Με περηφάνια σας παρουσιάζουμε το πρώτο πραγματικά πολυγλωσσικό εργαλείο εντοπισμού λογοκλοπής στον κόσμο, το οποίο δημιουργήσαμε εργαζόμενοι σε ένα πολυγλωσσικό περιβάλλον. Η plag.gr συνεργάζεται με πελάτες πανεπιστήμια ώστε να δημιουργεί και βελτιώνει συνεχώς τα εργαλεία και υπηρεσίες της σε κείμενα και λογοκλοπή. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις συνεργασίας τότε παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα.

Επικοινωνία

Το Όνομά Σας (υποχρεωτικό)

Το Email Σας (υποχρεωτικό)

Θέμα

Το Μήνυμά Σας

Αποδείξτε πως δεν είστε ρομπότ
[recaptcha]