ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ ΜΑΣ

Εξεζητημένη βαθμολόγηση

Χαρακτηριστικα του ελεγκτη λογοκλοπης μας
Arrow

Το σύστημα βαθμολόγησής μας προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά που βοηθούν το έγγραφό σας να βελτιωθεί στον υπέρτατο βαθμό. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς και χρωματική κωδικοποίηση για να ειδοποιήστε για τα όποια προβλήματα, θα μπορέσετε γρήγορα να επεξεργαστείτε και να διορθώσετε το έγγραφό σας με ευκολία.

  • Βαθμολογία ομοιότητας. Όλες οι εκθέσεις παρέχονται με μια βαθμολογία ομοιότητας. Η βαθμολογία αυτή δείχνει πόσες ομοιότητες υπάρχουν στα έγγραφά σας.
  • Βαθμολογία ρίσκου λογοκλοπής. Μοναδικό. Η βαθμολογία αυτή σας δείχνει το ρίσκο λογοκλοπής στο έγγραφό σας. Όσες περισσότερες ομοιότητες εντοπιστούν, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο λογοκλοπής. Η έρευνά μας έχει δείξει πως το χαρακτηριστικό αυτό εντοπίζει το ρίσκο λογοκλοπής κατά 94%. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι χρήστες λατρεύουν το σύστημά μας.
  • Παράφραση. Μοναδικό. Η βαθμολογία αυτή σας ειδοποιεί σχετικά με την ποσότητα παραφράσεων στο έγγραφό σας. Μια ψηλή βαθμολογία παράφρασης μπορεί να σημαίνει λογοκλοπή. Να είστε επιφυλακτικοί στις ψηλές βαθμολογίες παράφρασης.
  • Κακές παραπομπές. Μοναδικό. Η βαθμολογία αυτή δείχνει πόσες αντικανονικές παραπομπές υπάρχουν στο έγγραφό σας. Παρόλο που είναι αποδεκτό να χρησιμοποιείτε παραπομπές, δεν πρέπει να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του εγγράφου σας. Είναι επίσης σοφό να επαληθεύετε την πηγή της όποιας παραπομπής χρησιμοποιείτε ώστε να αποφύγετε το ρίσκο λογοκλοπής.
  • Ταυτίσεις. Μοναδικό. Η βαθμολογία αυτή δείχνει την ποσότητα τμημάτων που “ταυτίζονται” εντός του εγγράφου σας.
Arrow

Επισήμανση ταυτίσεων

Εάν βρεθεί οποιασδήποτε μορφής λογοκλοπή στο έγγραφό σας, το κείμενο επισημαίνεται για επισκόπηση και διόρθωση από εσάς. Το σύστημα ελέγχου λογοκλοπής μας προσφέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να διορθώσετε το έγγραφό σας – σημειώστε πως τα καλά παραθέματα επισημαίνονται με πράσινο, οι παραφράσεις με πορτοκαλί και τα αντικανονικά παραθέματα με μωβ.

σύστημα ελέγχου λογοκλοπής
σύστημα ελέγχου λογοκλοπής

Πηγές με δυνατότητα προβολής

Ο ελεγκτής λογοκλοπής μας θα τοποθετήσει συνδέσμους προς τις πηγές των μερών που ταυτίζονται μέσα στο έγγραφό σας. Οι σύνδεσμοι αυτοί σας επιτρέπουν να διορθώσετε τις οποιεσδήποτε αντικανονικές παραθέσεις, λέξεις και παραφράσεις μέσα στο έγγραφό σας. Αν είστε βέβαιοι πως οι παραθέσεις αυτές έχουν τοποθετηθεί σωστά στο έγγραφό σας, μια απλή επαλήθευση εκ μέρους σας θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε με την αναθεώρηση και λήψη του εγγράφου σας.

Arrow down left
Arrow down right
Εντοπισμός παραφράσεων

Εντοπισμός παραφράσεων Μοναδικό

Η ενισχυμένη τεχνολογία του συστήματός μας εντοπίζει λογοκλοπή όχι μόνο τύπου αντιγραφή & επικόλληση, αλλά και λογοκλοπή τύπου παράφρασης. Αν λάβετε μια ψηλή βαθμολογία παράφρασης, τότε είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε το έγγραφό σας προσεκτικά και διεξοδικά ώστε να αποφύγετε το ρίσκο λογοκλοπής.

Εντοπισμός κακών παραπομπών Μοναδικό

Μερικές παραπομπές μπορεί να αναγνωριστούν ως λογοκλοπή από τους δασκάλους, άρα είναι σημαντικό να ελέγξετε τη μελέτη σας για αντικανονικές παραπομπές ώστε να αποφύγετε τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες. Ο ελεγκτής λογοκλοπής μας θα σας ενημερώσει ποιες παραπομπές είναι καλές – θα σημειωθούν με πράσινο. Θα σημειώσει επίσης με μωβ όλες τις παραπομπές που αναγνωρίζονται ως λογοκλοπή, άρα θα ξέρετε ποιες παραπομπές πρέπει να τροποποιήσετε. Αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό για λογοκλοπή – δεν υπάρχει άλλο σύστημα εντοπισμού λογοκλοπής που να προσφέρει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

Εντοπισμός κακών παραπομπών
Arrow
Arrow
Πολυγλωσσικός εντοπισμός

Πολυγλωσσικός εντοπισμός
 Μοναδικό

Ακόμη και αν το έγγραφό σας είναι γραμμένο σε διάφορες γλώσσες, το πολυγλωσσικό μας σύστημα έχει την ικανότητα να εντοπίσει τη λογοκλοπή. Να γιατί το σύστημά μας ελέγχου λογοκλοπής αναγνωρίζεται ως το εθνικό σύστημα εντοπισμού λογοκλοπής σε αρκετές χώρες.

 
Online Συντακτικό Μοναδικό

Το Online Συντακτικό σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε την εργασία σας διαδικτυακά, αποφεύγοντας τις επαναλήψεις και τις χρεώσεις. Μετά την επεξεργασία, το έγγραφό σας διατηρεί την αρχική του διάταξη, μορφή και λοιπά χαρακτηριστικά.

Διαδικτυακός συντάκτης
Arrow
Arrow down right
Φορτώστε από οπουδήποτε

Φορτώστε από οπουδήποτε Μοναδικό

Το χαρακτηριστικό φόρτωσής μας είναι απλοποιημένο για δική σας ευκολία. Μπορείτε να φορτώσετε τα έγγραφά σας οποτεδήποτε, από οπουδήποτε, από οποιοδήποτε ιστότοπο ή ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας την κλασσική μέθοδο με κουμπί φόρτωσης ή με μεταφορά και απόθεση στην προκαθορισμένη θέση.

Και ακόμη περισσότερα μοναδικά χαρακτηριστικά του ελεγκτή λογοκλοπής μας

Πρόσβαση σε μεγάλο όγκο δεδομένων

Το έγγραφό σας θα ελεγχθεί ανάμεσα σε 14 τρισεκατομμύρια σελίδες, άρθρα, βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά. Το νούμερο αυτό αυξάνεται καθημερινά και προσδίδει πλεονέκτημα πλεονέκτημα πρόσβασης σε δεδομένα σε σχέση με όλες τις άλλες υπηρεσίες εντοπισμού λογοκλοπής παγκοσμίως. Αυτό είναι που κάνει τον δικό μας Ελεγκτή Λογοκλοπής να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Διατήρηση αρχικής μορφοποίησης

Το σύστημά μας σας επιτρέπει να βλέπετε, να επεξεργάζεστε και να κατεβάζετε το διορθωμένο σας έγγραφο ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και την αρχική του μορφοποίηση. Η υπηρεσία του Ελεγκτή Λογοκλοπής διατηρεί όλες τις εικόνες, τις μορφοποιήσεις και διάταξη στην αρχική τους μορφή, κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επαναλήψεις και χρεώσεις.

Επιλογή Ελεγκτή Λογοκλοπής δωρεάν

Παρόλο που ο Ελεγκτής Λογοκλοπής αποτελεί μια υπηρεσία επί πληρωμή, προσφέρουμε και μία δωρεάν έκδοση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε στη διάδοση της υπηρεσίας του Ελεγκτή Λογοκλοπής και θα σας προσφέρουμε μια δωρεάν έκδοση. Εγγραφείτε τώρα και περαιτέρω όλες τις λεπτομέρειες!