Σχετικά

Χαρήκαμε για την γνωριμία

Εταιρεία

Το Plag.gr είναι ο παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών ανίχνευσης λογοκλοπής, που εξυπηρετεί πελάτες από περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με κείμενα και συγκεκριμένα με τον εντοπισμό ομοιότητας και τον έλεγχο λογοκλοπής. Το Plag.gr αναπτύσσει την τεχνολογία του με μια πολυγλωσσική προοπτική, η οποία μας επιτρέπει να παρέχουμε αποκλειστικές υπηρεσίες ανίχνευσης λογοκλοπής για πελάτες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Λιθουανία, τη Λετονία και άλλες χώρες.

Το Plag.gr ιδρύθηκε το 2011. Ανήκει στην LLC Lingua intellegens και βρίσκεται στην υπέροχη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας.

Σχετικά με την εταιρεία λογοκλοπής
Τεχνολογία και έρευνα λογοκλοπής

Τεχνολογία και έρευνα

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη δημιουργία νέων τεχνολογιών κειμένου και βελτιώνει τις προϋπάρχουσες. Είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε το πρώτο πραγματικά πολυγλωσσικό εργαλείο ανίχνευσης λογοκλοπής στον κόσμο, το οποίο δημιουργήσαμε εργαζόμενοι σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Το Plag.gr συνεργάζεται με πελάτες πανεπιστημίου, προκειμένου να δημιουργεί και να βελτιώνει συνεχώς τα εργαλεία και τις υπηρεσίες κειμένου και λογοκλοπής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις συνεργασίας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.


contact info