Συχνές Ερωτήσεις

Λάβετε τις απαντήσεις στις πιο κοινές ερωτήσεις

Γενικές ερωτήσεις για το εργαλείο λογοκλοπής μας

Τα μεταφορτωμένα έγγραφα δεν ενσωματώνονται στη βάση δεδομένων μας χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Λάβετε υπόψη ότι άλλα εργαλεία λογοκλοπής (ειδικά τα δωρεάν) θα ενσωματώσουν τη δημοσίευσή σας στη βάση δεδομένων τους.

Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο λογοκλοπής με πλήρη εμπιστοσύνη όσο αφορά την εμπιστευτικότητα.

Όχι. Δεν υπάρχουν όρια στη χρήση του συστήματός μας. Αντιθέτως, προσφέρουμε τη δυνατότητα ελέγχου εγγράφων γραμμένων σε οποιαδήποτε γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων που περιέχουν περισσότερες από μία γλώσσες. Οι αλγόριθμοί μας μπορούν να βρουν παραφρασμένες αντιστοιχίσεις και καλές και κακές παραπομπές. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά μας εδώ

Το εργαλέιο λογοκλοπής μας είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε.

Οι αλγόριθμοι ανίχνευσής μας λογοκλοπής εντοπίζουν περισσότερα - όχι μόνο την αντιγραφή και επικόλληση, αλλά και την λογοκλοπή μέσω παράφρασης, καθώς και καλές και κακές παραπομπές. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε καμία άλλη υπηρεσία εντοπισμού λογοκλοπής που συνδυάζει τόσους παράγοντες στην αναζήτησή της όσο και η δική μας. Δεν ενσωματώνουμε μεταφορτωμένα έγγραφα στη βάση δεδομένων μας. Οι χρήστες έχουν πλήρη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα. Δεν έχουμε περιορισμούς στις μεταφορτώσεις εγγράφων. Δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τις μεταφορτώσεις ανά ημέρα, το μέγεθος της δημοσίευσης ή μακροχρόνιος έλεγχος. Συγκρίνουμε τα μεταφορτωμένα έγγραφα με περισσότερες από 14 τρισεκατομμύρια ιστοσελίδες, βιβλία, περιοδικά, άρθρα, φοιτητικές εργασίες και αναφορές. Η βάση μας είναι η μεγαλύτερη δηλωμένη βάση σύγκρισης παγκοσμίως. Το σύστημά μας έχει βελτιωμένη βαθμολογία για τα τελικά αποτελέσματα.

Συχνές ερωτήσεις εργαλείου λογοκλοπής
Ερωτήσεις εργαλείου λογοκλοπής

Το ίδιο το εργαλείο λογοκλοπής

Το εργαλείο λογοκλοπής μας συγκρίνει κάθε μεταφορτωμένη δημοσίευση με περισσότερες από 14 τρισεκατομμύρια ιστοσελίδες, βιβλία, άρθρα, φοιτητικές εργασίες και άλλο υλικό. Για να ελέγξετε τη δημοσίευση, θα πρέπει να ξοδέψετε μονάδες. Μπορείτε να ανεβάσετε μια δημοσίευση οποιουδήποτε μεγέθους (σε σελίδες). Μόλις ξεκινήσει ο έλεγχος, τα αποτελέσματά σας θα είναι έτοιμα μέσα σε λίγα λεπτά (οι χρόνοι ελέγχου ενδέχεται να διαφέρουν και ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο από το συνηθισμένο.) Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα μπορείτε να δείτε:

– βαθμολογίες ομοιότητας και συγκέντρωσης.

– μια λεπτομερή έκθεση με επισημασμένες τις ομοιότητες και συνδέσμους προς τις πηγές τους.

Το εργαλείο λογοκλοπής μας συγκρίνει τα μεταφορτωμένα έγγραφα με περισσότερες από 14 τρισεκατομμύρια ιστοσελίδες, βιβλία, άρθρα, περιοδικά, αναφορές, ερευνητικές εργασίες και φοιτητικά έργα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δηλωμένη βάση σάρωσης μεταξύ των υπηρεσιών ανίχνευσης λογοκλοπής παγκοσμίως.

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία σε μορφή .docx, .doc, .pdf, .odt, .rtf, .pages.

Τα αποτελέσματα

Θα λάβετε τα ακόλουθα:

Βαθμολογία ομοιότητας. Αυτή η βαθμολογία δείχνει την ποσότητα πιθανής λογοκλοπής κειμένου σε σύγκριση με όλα τα άλλα κείμενα. Για παράδειγμα, 50 τοις εκατό σημαίνει ότι το μισό έγγραφό σας είναι παρόμοιο με πρωτότυπες δημοσιεύσεις.

Βαμολογία συγκέντρωσης. Αυτή η βαθμολογία προβάλλει κατά πόσο διανέμονται οι αντιστοιχίσεις στη δημοσίευση. Μια χαμηλή βαθμολογία υποδηλώνει ότι οι αντιστοιχίσεις είναι σε μικρές προτάσεις (με χαμηλή πιθανότητα λογοκλοπής). Μια υψηλή βαθμολογία σας ειδοποιεί ότι οι αντιστοιχίσεις είναι μεγάλες και πιθανότατα έχει υπάρξει λογοκλοπή.

Επισημασμένες αντιστοιχίσεις. Το αντιστοιχισμένο κείμενο θα είναι χρωματισμένο, ώστε να είναι ευκολότερο για εσάς να παραμείνετε εστιασμένοι στα πιο κρίσιμα μέρη του εγγράφου σας.

Αρχικές πηγές. Όλες οι αντιστοιχίσεις θα έχουν συνδέσμους που θα οδηγούν στις αρχικές τους πηγές.

Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης της λογοκλοπής. Μπορείτε είτε να παραθέσετε και να αναφέρετε κατάλληλα τις προτάσεις λογοκλοπής ή να τις αφαιρέσετε εντελώς από τη δημοσίευσή σας.

Σας συνιστούμε να μην υπερβείτε μια βαθμολογία ομοιότητας 5 τοις εκατό καθώς και μια βαθμολογία συγκέντρωσης ενός αστεριού. Ο λόγος για αυτό είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι αντιστοιχίσεις έως και 5 τοις εκατό αντιμετωπίζονται ως «τεχνικές» (πολλές ευρέως χρησιμοποιούμενες φράσεις, για παράδειγμα, «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής»). Εάν η βαθμολογία σας είναι υψηλότερη από την προτεινόμενη, κάντε μερικές αλλαγές και ελέγξτε ξανά τη δημοσίευσή σας.

Ερώτηση εργαλείου λογοκλοπής