Υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής

24ωρη υποστήριξη ★ Πλήρες απόρρητο ★ Ακαδημαϊκή ηθική ★ Έμπειροι διορθωτές
Εάν γράφετε μια διατριβή ή άλλη εργασία, ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να ελέγξετε την εργασία σας για λογοκλοπή. Ωστόσο, μερικές φορές το ποσοστό των ομοιοτήτων είναι υψηλό. Σε μια τέτοια περίπτωση κινδυνεύετε να κάνετε λογοκλοπή, γεγονός που μπορεί τελικά να οδηγήσει στην ακύρωση της πτυχιακής εργασίας σας ή ακόμα και στην απομάκρυνση από τη σχολή σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι το ποσοστό λογοκλοπής δεν είναι υψηλό πριν μπορέσετε να την δημοσιεύσετε και επομένως να μη διακινδυνεύσετε την ακύρωση μιας διατριβής.
Υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής

Η λύση

Η Plag είναι πρωτοπόρος στην προσφορά υπηρεσιών αφαίρεσης λογοκλοπής στην Ελλάδα. Έχουμε δημιουργήσει μια αυστηρή μεθοδολογική προσέγγιση και έχουμε προετοιμάσει πρότυπα για την ηθική αφαίρεση λογοκλοπής. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι διορθωτές μας εργάζονται χειροκίνητα με τα μέρη του κειμένου που προσδιορίζονται ως λογοκλοπή, παραθέτουν σωστά αυτά τα μέρη και ξαναγράφουν κάποια από αυτά. Χάρη στην εργασία των ειδικά εκπαιδευμένων διορθωτών μας, όλα τα είδη κειμένου μπορούν εύκολα να περάσουν κάθε τύπο ελέγχου, όπως αυτόν που γίνεται από τα πανεπιστήμια σχετικά με τις διατριβές.

Υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής: η διαδικασία

Η διαδικασία αφαίρεσης λογοκλοπής χωρίζεται σε έξι βήματα:
1. Έλεγχος λογοκλοπής. Το έγγραφο ελέγχεται για λογοκλοπή. Είναι σημαντικό να ελέγχεται το έγγραφο σε σχέση με όλες τις βάσεις δεδομένων και με τις επιλογές για βαθύ έλεγχο που περιλαμβάνονται. Η ποιότητα πρέπει να διασφαλίζεται σε κάθε βήμα.
2. Αρχική αξιολόγηση του εγγράφου. Δυστυχώς, ορισμένα έγγραφα που έχουν εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο λογοκλοπής δεν μπορούν να υποστούν επεξεργασία, καθώς δεν έχουν τίποτα πρωτότυπο μέσα.
3. Αντιστοίχιση διορθωτή. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που μας επιτρέπει να ορίσουμε τον καλύτερο δυνατό διορθωτή για την εργασία. Το έγγραφο ανατίθεται μόνο σε έναν διορθωτή με σημαντική εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα και με τις απαιτούμενες γλωσσικές γνώσεις.
4. Διόρθωση. Το έγγραφο τίθεται σε επεξεργασία σύμφωνα με τα πρότυπα επεξεργασίας και αφαίρεσης λογοκλοπής.
5. Έλεγχος λογοκλοπής. Γίνεται έλεγχος λογοκλοπής για να διασφαλιστεί ότι δεν έχει απομείνει πιθανή λογοκλοπή.
6. Αποστολή στον πελάτη και αναθεωρήσεις, εάν χρειάζονται.
Ο αυστηρός έλεγχος σε κάθε βήμα της διαδικασίας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα και 100% ικανοποίηση του πελάτη.
Υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής

Συντάκτες

Καθώς είμαστε μια συνεργατική πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς και φοιτητές, περιλαμβάνουμε καθηγητές και υψηλά καταρτισμένους φοιτητές ώστε να είναι οι διορθωτές μας.
Δίνουμε τεράστια προσοχή στην επιλογή και την εκπαίδευση των διορθωτών μας. Οι διορθωτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι για την αφαίρεση της λογοκλοπής σύμφωνα με τα πρότυπα, τις μεθόδους και τις βέλτιστες πρακτικές μας που έχουμε δημιουργήσει χειροκίνητα. Η δομημένη ροή εργασιών μάς επιτρέπει να διασφαλίζουμε την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας και να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας εντός της προθεσμίας.
Διατηρούμε τρία πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές, των οποίων η γνώση απαιτείται από όλους τους διορθωτές μας:
Πρότυπο επαγγελματία διορθωτή. Περιγράφει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για έναν επαγγελματία διορθωτή.
Πρότυπο διόρθωσης. Περιγράφει τις βέλτιστες πρακτικές για την παροχή υπηρεσιών στον πελάτη.
Πρότυπο ακαδημαϊκής διόρθωσης. Περιγράφει τις μεθόδους και τις πρακτικές που είναι απαραίτητες για ηθική παρέμβαση στο ακαδημαϊκό κείμενο.

Γιατί είναι σημαντικό να βασίζεστε σε υπηρεσίες αφαίρεσης λογοκλοπής

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να βασίζεστε σε υπηρεσίες αφαίρεσης λογοκλοπής:
Έλλειψη χρόνου.
Έχετε επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και συνειδητοποιείτε ότι δεν θα μπορέσετε να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για να ολοκληρώσετε την εργασία σας με τον σωστό τρόπο.
Έλλειψη έμπνευσης.
Δουλέψατε στο περιεχόμενο για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι δύσκολο να βρείτε τις σωστές λέξεις που χρειάζεστε.
Κοντινή προθεσμία.
Έχετε μια κοντινή προθεσμία και η εργασία σας πρέπει να υποβληθεί σύντομα.
Αυστηρή εξειδίκευση.
Απλώς δεν θέλετε να μπείτε πιο βαθιά σε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσετε στη μελλοντική σας ζωή. Η σωστή παραπομπή μπορεί να είναι ένα από αυτά τα θέματα.
Κακές προηγούμενες παρεμβάσεις.
Ορισμένες εταιρείες και ιδιωτικοί διορθωτές δεν έχουν αυστηρή μεθοδολογική προσέγγιση και η δουλειά τους πρέπει να επαναληφθεί.
Έλλειψη κατάλληλης υποστήριξης από τον καθηγητή σας.
Ο καθηγητής σας δεν είναι σε θέση να σας εξηγήσει σωστά τους κανόνες παραπομπής.
Ανάγκη για ποιοτικό αποτέλεσμα.
Υπάρχει κίνδυνος εσφαλμένης παράφρασης του χαρτιού σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παράφραση μπορεί να αλλάξει το νόημα του κειμένου, επομένως η αφαίρεση της λογοκλοπής από υψηλά εκπαιδευμένους διορθωτές ουσιαστικά εξαλείφει αυτόν τον κίνδυνο.

Υπηρεσίες αφαίρεσης λογοκλοπής: εγγυημένος επαγγελματισμός

Το επαγγελματικό έργο που επιτελείται από επαγγελματίες επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων που διενεργούνται στις πτυχιακές εργασίες από πανεπιστημιακά προγράμματα.
Η εργασία εκτελείται με χρήση λογισμικού που έχει αναμφισβήτητα πιο αποτελεσματικές βάσεις δεδομένων κατά της λογοκλοπής, και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εγγυηθούν μια καλύτερη μοναδικότητα των κειμένων και επομένως δίνουν τη δυνατότητα σε όσους βασίζονται σε αυτές τις υπηρεσίες να μπορούν να σκεφτούν μια πτυχιακή εξέταση χωρίς ανησυχίες.
Η ομάδα των επαγγελματιών φροντίζει κυριολεκτικά τις διατριβές αφαιρώντας τα μέρη της λογοκλοπής, διαγράφοντας το κείμενο που θα μπορούσε να είναι προβληματικό, αλλάζοντας τις παραθέσεις ή ξαναγράφοντας με αυθεντικό τρόπο.
Τέλος, καλό είναι να αναλογιστεί κανείς ότι η δουλειά των ομάδων γίνεται σε σημαντικά μικρότερους χρόνους από αυτούς που απαιτεί η διόρθωση της λογοκλοπής και καλό είναι να θυμάστε ότι προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Πώς να ξεκινήσετε

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αφαίρεσης λογοκλοπής. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Ξεκινήστε γράφοντας ένα ερώτημα
1. Γράψτε μας μια ερώτηση
2. Μπορεί να σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας
3. Θα αναλύσουμε το έγγραφο, θα το ελέγξουμε με λογισμικό λογοκλοπής (με όλες τις βάσεις δεδομένων που περιλαμβάνονται και με ενεργοποιημένο τον βαθύ έλεγχο)
4. Θα σας παρέχουμε δωρεάν προσφορά για την πλήρη αφαίρεση της λογοκλοπής.
Ξεκινήστε γράφοντας ένα ερώτημα
plagiarism-remove2.section4.p3
Ξεκινήστε με παραγγελία (άμεση έναρξη)
1. Εγγραφείτε στο Plag
2. Ανεβάστε την εργασία σας
3. Ελέγξτε την εργασία σας με ενεργοποιημένο τον βαθύ έλεγχο και τις επιστημονικές βάσεις δεδομένων.
4. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα μπορείτε να παραγγείλετε την υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής.

Επαγγελματισμός

Εξασφαλίζουμε πάντα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού: όλες οι επεξεργασμένες εργασίες μας περνούν τον έλεγχο του πανεπιστημιακού προγράμματος ομοιοτήτων κειμένου.
Διατηρούμε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων, ώστε η υπηρεσία μας να λειτουργεί τέλεια ανεξάρτητα από το λογισμικό πρόληψης λογοκλοπής που χρησιμοποιείται στο πανεπιστήμιό σας – θα ήταν το Compilatio, το Turnitin ή το Tesilink.

Πόσο γρήγορα θα έχω το αποτέλεσμα

Γενικά, διασφαλίζουμε πάντα την παράδοση της υπηρεσίας αφαίρεσης λογοκλοπής εντός της προθεσμίας.
Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης έχουμε την υπηρεσία της «τελευταίας στιγμής». Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει την παράδοση έως και 24 ώρες. Σε αυτήν την περίπτωση, αρκετοί διορθωτές δουλεύουν στην εργασία σας για να παραδώσουν γρήγορα το αποτέλεσμα. Παρακαλούμε ελέγξτε τη διαθεσιμότητα μιας τέτοιας υπηρεσίας γράφοντας ένα ερώτημα.

Πλήρης εμπιστευτικότητα

Εγγυόμαστε την πλήρη εμπιστευτικότητα των πελατών μας. Μπορείτε να είστε ασφαλείς και σίγουροι ότι κανείς δεν θα γνωρίζει ότι έχετε παραγγείλει υπηρεσίες στην εταιρεία μας.
Πλήρης εμπιστευτικότητα

Πώς αφαιρούμε τη λογοκλοπή από την εργασία σας;

Γενικά, υπάρχουν 4 κύριες μέθοδοι αφαίρεσης της λογοκλοπής από την πτυχιακή εργασία:
1. Διαγραφή προβληματικών μερών.
2. Προσθήκη παραπομπών που λείπουν.
3. Γράψιμο εκ νέου τέτοιων μερών με τον κατάλληλο τρόπο.
4. Διόρθωση των ακατάλληλων παραπομπών
Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι μέθοδοι εφαρμόζονται ταυτόχρονα, π.χ. ξαναγράφοντας και προσθέτοντας παραπομπές που λείπουν.
Η εργασία μας για την αφαίρεση λογοκλοπής είναι πάντα 100% εγγυημένη. Συνεργαζόμαστε με φοιτητές από πανεπιστήμια σε όλη την Ιταλία και η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να παρέχουμε μια ασφαλή και εντελώς ανώνυμη υπηρεσία.

Τιμολόγηση

Προθεσμία
Τιμή ανά σελίδα
30 ημέρες
Από 8,95 €
14 ημέρες
Από 9,95 € (κανονική τιμή)
7 ημέρες
Από 12,45 €
48 ώρες
Από 14,95 €
24 ώρες
Από 17,45 €
Η σελίδα θεωρείται ότι αποτελείται από 250 λέξεις κειμένου.
Παράγγειλε τώρα

Πόσες ομοιότητες επιτρέπονται από το πανεπιστήμιο;

Οι ομοιότητες μερικές φορές χαρακτηρίζονται ως λογοκλοπή. Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να γίνει αυτό, αλλά και πάλι πολλοί εκπαιδευτικοί είναι υπέρ αυτής της μεθόδου.
Οι περισσότεροι καθηγητές θα πρέπει να επιτρέπουν να περάσει μια εργασία αν έχει λιγότερο από 10% ομοιότητα. Σε άλλες περιπτώσεις, παρακαλούμε ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες:
< 10%
Χαμηλό
Οι περισσότεροι καθηγητές θα περάσουν την εργασία σας. Μπορεί να υπάρχουν μικρές εξαιρέσεις ανάλογα με το πανεπιστήμιο ή τον καθηγητή.
10%
Μεσαίο
Πιθανότατα θα σας ζητηθεί να επεξεργαστείτε την εργασία σας.
10-15%
Υψηλό
Θα σας ζητηθεί να επεξεργαστείτε την εργασία σας ή ακόμη και να μη σας επιτραπεί να υποβάλετε την εργασία σας.
15-20%
Πολύ υψηλό
Πιθανότατα δεν θα σας επιτραπεί να υποβάλετε την εργασία σας.
> 25%
Απαράδεκτο
Είναι πολύ απίθανο κάποιος καθηγητής να δεχθεί την εργασία σας.

Παραδείγματα

Αρχικό έγγραφο

Originality report example

Επεξεργασμένο έγγραφο

Originality report example

Πώς μπορώ να μείνω σε επαφή κατά τη διάρκεια της δουλειάς;

Θα μπορείτε να συνομιλείτε με τον διορθωτή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Η συνομιλία είναι διαθέσιμη στο σύστημα Plag

Γράψτε μια ερώτηση