Η ιστορία μας

Ιδρύματα

Το Plag προσκαλεί φοιτητές και καθηγητές να επιτύχουν τα καλύτερα ακαδημαϊκά αποτελέσματα χωρίς να φοβούνται να πειραματιστούν. Η αποτυχία είναι μια διαδικασία δοκιμής και ανάπτυξης, ενώ η μη αποτυχία είναι ο τελικός στόχος και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δημιουργούμε ένα μέρος που σας προσκαλεί να δοκιμάσετε με αυτοπεποίθηση το καλύτερο δυνατό και υπόσχεται άριστο αποτέλεσμα.
About header illustration
Η ιστορία μας

Ιδρύματα

Two column image

Το Plag ιδρύθηκε το 2011 και είναι μια αξιόπιστη παγκόσμια πλατφόρμα πρόληψης της λογοκλοπής. Το εργαλείο μας ωφελεί τόσο τους φοιτητές, οι οποίοι προσπαθούν να βελτιώσουν τις εργασίες τους, όσο και τους καθηγητές, οι οποίοι στοχεύουν στην προώθηση της ακαδημαϊκής ακεραιότητας και δεοντολογίας.

Καθώς χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες, εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με το κείμενο, ιδίως στην ανίχνευση ομοιότητας κειμένου (έλεγχος λογοκλοπής).

Η τεχνολογία πίσω από το Plag έχει αναπτυχθεί σχολαστικά ώστε να υποστηρίζει πολλές γλώσσες, καθιστώντας το το πρώτο πραγματικά πολύγλωσσο εργαλείο ανίχνευσης λογοκλοπής στον κόσμο. Με αυτή την προηγμένη δυνατότητα, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ανίχνευσης λογοκλοπής σε ιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι ή τη γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο το περιεχόμενό σου, η πλατφόρμα μας είναι εξοπλισμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου και να εξασφαλίσει ακριβή και αξιόπιστη ανίχνευση λογοκλοπής.

Ο πυρήνας μας

Τεχνολογία και έρευνα

Two column image

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη δημιουργία νέων τεχνολογιών κειμένου και στη βελτίωση των ήδη υπαρχουσών. Εκτός από την προσφορά του πρώτου παγκοσμίως πραγματικά πολύγλωσσου εργαλείου ανίχνευσης λογοκλοπής, συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια για τη συνεχή δημιουργία και βελτίωση των εργαλείων και των υπηρεσιών μας.

Ας τελειοποιήσουμε μαζί την εργασία σου

document
Πολύγλωσσο
speech bubble tail
Τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης
speech bubble tail
4,5 στο Trustpilot
speech bubble tail
Logo

Our regions