Υπηρεσίες

Έλεγχος λογοκλοπής

Είμαστε μια αξιόπιστη διεθνής πλατφόρμα ελέγχου λογοκλοπής, η οποία χρησιμοποιεί το πρώτο πραγματικά πολύγλωσσο εργαλείο ανίχνευσης λογοκλοπής στον κόσμο.
Παράθυρο έκθεσης

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά

Βαθμολογία ομοιότητας

Κάθε αναφορά περιλαμβάνει μια βαθμολογία ομοιότητας που υποδεικνύει το επίπεδο ομοιότητας που εντοπίστηκε στο έγγραφό σου. Αυτή η βαθμολογία υπολογίζεται διαιρώντας τον αριθμό των λέξεων που αντιστοιχούν με το συνολικό αριθμό λέξεων στο έγγραφο. Για παράδειγμα, εάν το έγγραφό σου αποτελείται από 1.000 λέξεις και η βαθμολογία ομοιότητας είναι 21%, σημαίνει ότι υπάρχουν 210 λέξεις που αντιστοιχούν στο έγγραφό σου. Αυτό παρέχει μια σαφή κατανόηση της έκτασης των ομοιοτήτων που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάλυσης.

Μάθε πώς

Τι κάνει το Plag μοναδικό

Two column image

Πρόσβαση από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο. Σου παρουσιάζουμε τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

  • Πολυγλωσσική ανίχνευση σε 129 γλώσσες Ακόμη και αν το έγγραφό σου είναι γραμμένο σε πολλές γλώσσες, το πολύγλωσσο σύστημά μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να εντοπίσει τη λογοκλοπή. Οι αλγόριθμοί μας λειτουργούν άψογα με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων γραφής, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών, των Λατινικών, των Αραβικών, των Αραμαϊκών, των Κυριλλικών, των Γεωργιανών, των Αρμενικών, των γραφών της οικογένειας Βραχμού, της γραφής Ge'ez, των κινεζικών χαρακτήρων και των παραγώγων τους (συμπεριλαμβανομένων των Ιαπωνικών, των Κορεατικών και των Βιετναμέζικων), καθώς και των Εβραϊκών.
  • Μορφές undefined
  • Βάση δεδομένων από δημόσιες πηγές Η Βάση Δεδομένων Δημόσιων Πηγών αποτελείται από όλα τα δημόσια διαθέσιμα έγγραφα που μπορεί να βρεθούν στο διαδίκτυο και σε αρχειοθετημένους ιστότοπους. Αυτό περιλαμβάνει βιβλία, ημερολόγια, εγκυκλοπαίδειες, ευρετήρια, περιοδικά, άρθρα ιστολογίων, εφημερίδες και άλλο ανοιχτά διαθέσιμο περιεχόμενο. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας, μπορούμε να βρούμε έγγραφα που μόλις εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.
  • Βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων Εκτός από την ανοικτή βάση δεδομένων, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα αρχεία με τη βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων μας, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 80 εκατομμύρια επιστημονικά άρθρα από τους πιο γνωστούς ακαδημαϊκούς εκδότες.
  • Βάση δεδομένων CORE Το CORE παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε εκατομμύρια ερευνητικά άρθρα που συγκεντρώνονται από χιλιάδες παρόχους δεδομένων ανοικτής πρόσβασης, όπως αποθετήρια και περιοδικά. Το CORE παρέχει πρόσβαση σε 98.173.656 ελεύθερα αναγνώσιμα ερευνητικά άρθρα πλήρους κειμένου, με 29.218.877 πλήρη κείμενα που φιλοξενούνται απευθείας από αυτούς.

Ενδιαφέρεσαι για αυτή την υπηρεσία;

hat
Logo

Our regions