Για φοιτητές

Προετοίμασε εξαιρετικές εργασίες με τη βοήθεια του εργαλείου μας

Όχι μόνο θα εντοπίσουμε περιπτώσεις λογοκλοπής στην εργασία σου, αλλά θα σου προσφέρουμε επίσης τη βοήθεια των εξειδικευμένων επιμελητών μας για να σε βοηθήσουμε να διορθώσεις τυχόν προβλήματα.
StudentWindowDesktop
Δωρεάν έλεγχος λογοκλοπής
speech bubble tail
Δωρεάν έλεγχος σε πραγματικό χρόνο
speech bubble tail
Λεπτομερής έλεγχος λογοκλοπής
speech bubble tail
Έκθεση ομοιότητας
speech bubble tail
Παράθεση
speech bubble tail
Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο
speech bubble tail
Trustpilot
Δωρεάν

Έλεγχος λογοκλοπής

Two column image

Μας διακρίνει από τους υπόλοιπους ελεγκτές λογοκλοπής η δέσμευσή μας για μια δωρεάν αρχική υπηρεσία ελέγχου λογοκλοπής. Με εμάς, μπορείς να αξιολογήσεις αβίαστα τα αποτελέσματα του ελέγχου πριν αποφασίσεις αν θα επενδύσεις σε μια ολοκληρωμένη έκθεση. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίησή σου και παρέχουμε διαφάνεια στη διαδικασία.

Τεχνολογία

Δωρεάν έλεγχος σε πραγματικό χρόνο

Two column image

Η λειτουργία αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν τα έγγραφά τους με πρόσφατα δημοσιευμένα άρθρα, διασφαλίζοντας τη συνάφεια και την πρωτοτυπία της εργασίας τους.

Το σύστημά μας έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει ομοιότητες με έγγραφα που έχουν δημοσιευτεί μόλις πριν από 10 λεπτά σε γνωστούς ιστότοπους. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν αποτελεσματικά τυχόν πιθανές αντιστοιχίες με πρόσφατα δημοσιευμένο περιεχόμενο, επιτρέποντας τον ενδελεχή έλεγχο της λογοκλοπής και διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της εργασίας τους.

Παράκαμψε την ουρά

Έλεγχος προτεραιότητας

Two column image

Αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει να παρακάμψεις ή να υπερπηδήσεις τη γραμμή ή την ουρά και να προχωρήσεις κατευθείαν προς τα εμπρός, μειώνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο αναμονής.

Η επαλήθευση εγγράφων είναι μια διαδικασία που απαιτεί σημαντικούς πόρους και μπορεί να απαιτήσει σημαντικό χρόνο για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, με την υπηρεσία αυτή, έχεις το πλεονέκτημα ότι παρακάμπτεις εντελώς την ουρά αναμονής. Κάνοντας χρήση αυτής της δυνατότητας, μπορείς να παρακάμψεις τη συνήθη περίοδο αναμονής, επιτρέποντας μια ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία επαλήθευσης εγγράφων.

Βάσεις δεδομένων

Βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων

Two column image

Η βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων μας είναι μια μοναδική βάση δεδομένων με περισσότερα από 80 εκατομμύρια επιστημονικά άρθρα από τους πιο δημοφιλείς ακαδημαϊκούς εκδότες. Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας θα σου επιτρέψει να ελέγξετε την εργασία σου με το περιεχόμενο μιας πληθώρας φημισμένων εκδοτών, όπως οι Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram και άλλοι.

Μέσω της συνεργασίας μας με το CORE, προσφέρουμε απρόσκοπτη πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή ερευνητικών άρθρων που έχουν συγκεντρωθεί από πολυάριθμους παρόχους δεδομένων ανοικτής πρόσβασης. Οι πάροχοι αυτοί περιλαμβάνουν αποθετήρια και περιοδικά, εξασφαλίζοντας ένα ολοκληρωμένο και ποικίλο φάσμα επιστημονικού περιεχομένου. Με αυτή την πρόσβαση, μπορείτε να εξερευνήσετε εκατομμύρια ερευνητικά άρθρα με ευκολία, διευκολύνοντας τις ακαδημαϊκές σας αναζητήσεις και ενισχύοντας τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς.

Οι πληροφορίες έχουν σημασία

Βαθύς έλεγχος

Two column image

Η λειτουργία ελέγχου λογοκλοπής σε βάθος περιλαμβάνει εκτεταμένη αναζήτηση στις βάσεις δεδομένων των μηχανών αναζήτησης. Διαλέγοντας αυτή την επιλογή, μπορείς να λάβεις μια πιο λεπτομερή και ακριβή βαθμολογία λογοκλοπής για το έγγραφό σου. Αυτή η ενδελεχής εξέταση διασφαλίζει μια ολοκληρωμένη ανάλυση, ελέγχοντας σε βάθος για τον εντοπισμό πιθανών ομοιοτήτων και παρέχοντας μια πιο αξιόπιστη αξιολόγηση της αυθεντικότητας της εργασίας σου.

Η επιλογή ενός λεπτομερούς ελέγχου λογοκλοπής προσφέρει σημαντικά πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σε σύγκριση με έναν κανονικό έλεγχο. Αυτή η σε βάθος ανάλυση σου παρέχει μια πληθώρα λεπτομερών πληροφοριών για να ενισχύσεις περαιτέρω την ακεραιότητα και την αυθεντικότητα της εργασίας σου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι λόγω της διεξοδικότητας αυτής της διαδικασίας, ένας λεπτομερής έλεγχος μπορεί να χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, η παρατεταμένη αναμονή αξίζει τον κόπο για όσους αναζητούν μια σχολαστική και ολοκληρωμένη αξιολόγηση της μοναδικότητας του εγγράφου τους.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Λεπτομερής έκθεση

Two column image

Με μια λεπτομερή έκθεση, αποκτάς τη δυνατότητα να εξετάσεις διεξοδικά τις αρχικές πηγές των ομοιοτήτων που επισημαίνονται στο έγγραφό σου. Αυτή η ολοκληρωμένη έκθεση υπερβαίνει τις απλές αντιστοιχίες και περιλαμβάνει παραφρασμένα τμήματα, παραπομπές και τυχόν περιπτώσεις ακατάλληλων παραπομπών. Παρέχοντάς σου αυτές τις εκτενείς πληροφορίες, η λεπτομερής έκθεση σου δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσεις αποτελεσματικά την εργασία σου και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιώσεις την ακεραιότητα και την ακρίβεια του εγγράφου σου. Χρησιμεύει ως πολύτιμος πόρος για τη βελτίωση της ποιότητας του γραπτού σου και τη διασφάλιση ότι το έγγραφό σου πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.

4,2/5
Βαθμολογία υποστήριξης
1 εκ
Χρήστες ανά έτος
1,6 εκ
Μεταφορτώσεις ανά έτος
129
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Μαρτυρίες

Αυτά λέει ο κόσμος για εμάς

Next arrow button
Maria Prwtopsalti

4 Απριλίου 2024

rating
Φοβερή εφαρμογή για να δεις την λογοκλοπή της εργασίας σου
Νίκη Φωτεινού

12 Μαρτίου 2024

rating
ειμαι πολυ ευχαριτημενη ευχαριστω
Kostas Grigoriou

1 Μαρτίου 2024

rating
ειναι φοβερο και μαλιστα πολυ καλο
Παναγιώτης Μπακρατσάς

26 Φεβρουαρίου 2024

rating
τελεια εφαρμογη
Εσμεράλντα Βρενόζι

20 Φεβρουαρίου 2024

rating
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙς ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ
Vassilis Souflakos

18 Φεβρουαρίου 2024

rating
πολύ καλό! το συστήνω...
Eleni-Vivi Gkanatsiou

18 Φεβρουαρίου 2024

rating
Τέλειο! Με έχει βοηθήσει!
Γεωργία Δήμητρα Καλλιμάνη

13 Φεβρουαρίου 2024

rating
Είμαι πολύ ευχαριστήμενη από αυτή την ιστοσελίδα. Με βοηθήσε πολύ με την πτυχιακή μου εργάσια και μείωσα στο 10% την λογοκλοπή μου όταν την παρέδωσα.
Clydey Ntouskou

8 Φεβρουαρίου 2024

rating
φοβερό εφαρμογή !
Pavlos Vaenas

5 Φεβρουαρίου 2024

rating
εξαιρετικά ακριβές!
Γιάννα Λιανουδακη

2 Φεβρουαρίου 2024

rating
Καταπληκτικό σάιτ ελέγχου!
Aris Kounakis

23 Ιανουαρίου 2024

rating
Χρήσιμο για όσους συντάσουν πτυχιακή/διπλωματική εργασία !
Ioannis Markopoulos

23 Ιανουαρίου 2024

rating
Εξαιρετικη εφαρμογή σε βοηθα να βελτιωσεις το τροπο εργασιας σου!
Αντρέας Καπνίσης

20 Ιανουαρίου 2024

rating
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Ι ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ
Μαριαλένα Μπέση

20 Ιανουαρίου 2024

rating
Είναι ένα τρομερά βοηθητικό εργαλείο που μας βοηθάει αρκετά ώστε να γνωρίζουμε το σωστό ποσοστό λογοκλοπής που έχουμε στις εργασίες μας. Μπράβο σας.
Alexandra Dassiou

19 Ιανουαρίου 2024

rating
πολυ καλη εφαρμογη, μεχρι τωρα εχει φανει οχι μονο χρησιμη αλλα και αξιοπιστη. το οτι μπορεις να μπαινεις και να μαζευεις coins ειναι ενα πολυ μεγαλο bonus
Ειρηναιος Γεωργιου

19 Ιανουαρίου 2024

rating
εξαιρετικό απιστευτο
Niki Tsesmeli

17 Ιανουαρίου 2024

rating
Αρκετά εμπιστο!
Ιωάννα Ρίζου

16 Ιανουαρίου 2024

rating
τελειο πολυ καλο
Manos Asko

16 Ιανουαρίου 2024

rating
Excellent and easy for any project. Thanks again!
Next arrow button

Προετοίμασε εξαιρετικές εργασίες με τη βοήθεια του εργαλείου μας

thesis
Έλεγχος λογοκλοπής
speech bubble tail
Logo

Our regions