Υπηρεσίες

Αφαίρεση λογοκλοπής

Αφαιρέστε εύκολα κάθε ίχνος λογοκλοπής με τη βοήθεια των ακαδημαϊκών επιμελητών μας
Ακαδημαϊκά ηθικό

Σχετικά με την υπηρεσία

Two column image

Το Plag είναι πρωτοπόρο στην προσφορά υπηρεσιών αφαίρεσης λογοκλοπής. Έχουμε αναπτύξει μια αυστηρή και ηθική προσέγγιση για την αφαίρεση της λογοκλοπής από γραπτές εργασίες. Η ομάδα των εκπαιδευμένων επιμελητών μας εξετάζει προσεκτικά όλα τα τμήματα κειμένου που επισημαίνονται ως πιθανή λογοκλοπή. Διασφαλίζουν ότι κάθε παρατιθέμενο περιεχόμενο παρατίθεται σωστά και ότι γίνονται οι απαραίτητες επαναδιατυπώσεις. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων επιμελητών μας, κάθε είδους γραπτή εργασία μπορεί να περάσει ακόμη και τους πιο αυστηρούς ελέγχους λογοκλοπής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που γίνονται από τα πανεπιστήμια για τις διατριβές.

support
24ωρη υποστήριξη
privacy
Πλήρης ιδιωτικότητα
balance
Ακαδημαϊκά ηθικό
experience
Έμπειροι επιμελητές
Έξι βήματα αφαίρεσης της λογοκλοπής

Η διαδικασία

Έλεγχος λογοκλοπής

Our team begins the process by thoroughly checking the document for plagiarism. We ensure that the document is checked against all databases and with deep check options included. Quality is assured in every step to ensure the best results.

1.
Αρχική αξιολόγηση του εγγράφου

Δυστυχώς, ορισμένα έγγραφα μπορεί να έχουν τόσο υψηλή βαθμολογία ομοιότητας ώστε να μην μπορούν να επεξεργαστούν, καθώς δεν περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο.

2.
Αντιστοίχιση επιμελητή

Assigning the most appropriate editor is a crucial step in our process, as it ensures that your document is reviewed by an expert in the relevant field. We carefully select an editor with extensive experience to ensure the best possible review.

3.
Επιμέλεια

We adhere to strict editing and ethical standards when reviewing and editing your document. Our team follows established guidelines to ensure comprehensive editing and to maintain the highest standards of ethical conduct, particularly in the removal of any instances of plagiarism.

4.
Έλεγχος λογοκλοπής

Πραγματοποιείται έλεγχος λογοκλοπής για να διασφαλιστεί ότι δεν παραμένουν πιθανές περιπτώσεις λογοκλοπής.

5.
Μεταφορά στον πελάτη και αναθεωρήσεις

Ο αυστηρός ποιοτικός μας έλεγχος εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα και απαράμιλλη ικανοποίηση του πελάτη σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

6.
Επιμελητές

Διαδικασία αντιστοίχισης επιμελητή

Two column image

Ως συνεργατική πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς και φοιτητές, προσλαμβάνουμε καθηγητές και άριστα εκπαιδευμένους φοιτητές για να λειτουργήσουν ως επιμελητές μας.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή και την εκπαίδευση των επιμελητών μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικά εξειδικευμένοι στην αφαίρεση της λογοκλοπής σύμφωνα με τα προσεκτικά διαμορφωμένα πρότυπα, τις μεθόδους και τις βέλτιστες πρακτικές μας. Η δομημένη ροή εργασιών μας επιτρέπει να διατηρούμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και να παραδίδουμε τις παραγγελίες σου εντός της προθεσμίας.

Έχουμε θεσπίσει τρία πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι επιμελητές μας:

 • Πρότυπο επαγγελματία επιμελητήΤο πρότυπο αυτό περιγράφει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση του επαγγέλματος του επιμελητή.
 • Πρότυπο επιμέλειαςΤο πρότυπο αυτό περιγράφει τις βέλτιστες πρακτικές για την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας.
 • Πρότυπο ακαδημαϊκής επιμέλειαςΤο πρότυπο αυτό περιγράφει τις μεθόδους και τις πρακτικές που είναι απαραίτητες για τη δεοντολογική παρέμβαση στην ακαδημαϊκή συγγραφή.
Εξοικονόμηση χρόνου

Γιατί αφαίρεση λογοκλοπής;

Two column image
Η έλλειψη χρόνουΜπορεί να έχεις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις που καθιστούν αδύνατο να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο για να ολοκληρώσεις την εργασία σου.
Έλλειψη έμπνευσηςΑφού αφιέρωσες αρκετό χρόνο στο περιεχόμενο, μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις τις ακριβείς λέξεις που χρειάζεσαι.
Πλησιάζει η προθεσμίαΈχεις μια προθεσμία σύντομα και η εργασία σου πρέπει να υποβληθεί σύντομα.
Αυστηρή εξειδίκευσηΑπλά δεν θέλεις να εμβαθύνεις σε κάτι που δεν θα σου χρησιμεύσει στη μελλοντική σου ζωή. Η σωστή παραπομπή μπορεί να είναι ένα από αυτά τα θέματα.
Ελλιπείς προηγούμενες παρεμβάσειςΟρισμένες εταιρείες και ιδιώτες επιμελητής δεν έχουν αυστηρή μεθοδολογική προσέγγιση και η εργασία τους πρέπει να επαναληφθεί.
Έλλειψη υποστήριξης από τον επόπτη σουΟ επόπτης σου μπορεί να μην είναι σε θέση να σου δώσει σαφείς εξηγήσεις για τους κανόνες παραπομπής.
Ανάγκη για ποιοτικό αποτέλεσμαΦιλοδοξείς να δημιουργήσεις μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη εργασία και αναζητάς βοήθεια από ειδικούς για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Εξειδίκευση

Εγγυημένος επαγγελματισμός

Two column image

Η επαγγελματική εργασία που εκτελείται από τους επιμελητές μας επιτρέπει την ομαλή διέλευση των ελέγχων των διπλωματικών εργασιών που διεξάγονται από τα πανεπιστημιακά προγράμματα.

Η ομάδα των ειδικών μας χρησιμοποιεί λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένο με εξαιρετικά αποτελεσματικές βάσεις δεδομένων κατά της λογοκλοπής για να διασφαλίσει την παράδοση εξαιρετικά μοναδικών κειμένων. Αυτό εξαλείφει κάθε ανησυχία για όσους βασίζονται στις υπηρεσίες μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στις πτυχιακές τους εξετάσεις με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η επαγγελματική ομάδα φροντίζει για το έγγραφό σου αφαιρώντας τυχόν περιπτώσεις λογοκλοπής, διαγράφοντας προβληματικό κείμενο, βάζοντας εισαγωγικά ή ξαναγράφοντας ορισμένα μέρη με αυθεντικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εργασία της ομάδας ολοκληρώνεται σε σημαντικά μικρότερο χρονικό διάστημα από αυτό που απαιτείται για τη χειροκίνητη διόρθωση λογοκλοπής και τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Πώς να ξεκινήσεις;

Ξεκίνησε μέσα σε λίγα λεπτά: άρχισε αβίαστα να χρησιμοποιείς την υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής

 1. Εγγραφή
 2. Ανέβασε την εργασία σου
 3. Έλεγξε το έγγραφό σου με τον ενδελεχή έλεγχο και τις επιστημονικές βάσεις δεδομένων που είναι ενεργοποιημένες
 4. Περίμενε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και παράγγειλε την υπηρεσία.
How to start
Λανθασμένες παραπομπές
speech bubble tail
Έλεγχος λογοκλοπής

Εκτεταμένες βάσεις δεδομένων

Two column image

Εξασφαλίζουμε πάντοτε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και οι εργασίες που επεξεργαζόμαστε περνούν τον έλεγχο ομοιότητας που διενεργείται από το πρόγραμμα ομοιότητας κειμένων του πανεπιστημίου σου.

Διατηρούμε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων, έτσι ώστε η υπηρεσία μας να λειτουργεί άψογα ανεξάρτητα από το λογισμικό πρόληψης λογοκλοπής που χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιό σου, είτε πρόκειται για το Compilatio, το Turnitin ή το Tesilink.

Πόσο γρήγορα θα λάβω το αποτέλεσμα;

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής εντός της δεδομένης προθεσμίας.

Για επείγουσες περιπτώσεις, προσφέρουμε μια υπηρεσία "τελευταίας στιγμής" που εγγυάται παράδοση εντός 24 ωρών. Αρκετοί επιμελητές θα εργαστούν πάνω στο έγγραφό σου για να εξασφαλίσουν γρήγορη παράδοση. Παρακαλείσαι να ενημερωθείς για τη διαθεσιμότητα αυτής της υπηρεσίας.

Διασφάλιση εμπιστευτικότητας

Απόλυτη εμπιστευτικότητα

Two column image

Καταλαβαίνουμε ότι η προστασία του απορρήτου σου είναι υψίστης σημασίας. Εγγυόμαστε απόλυτη εμπιστευτικότητα με κάθε υπηρεσία αφαίρεσης λογοκλοπής που παρέχουμε. Η ομάδα των εξειδικευμένων επιμελητών μας δεσμεύεται να διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο διακριτικότητας με όλες τις πληροφορίες των πελατών και τηρούμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σου στοιχεία διατηρούνται ασφαλή και προστατευμένα. Δεν μοιραζόμαστε καμία πληροφορία που σχετίζεται με τα έγγραφα ή την ταυτότητά σου με τρίτους. Οι επιμελητές μας υπογράφουν αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας, διασφαλίζοντας ότι η εργασία σου και οι προσωπικές σου πληροφορίες παραμένουν πάντοτε εμπιστευτικές. Λαμβάνουμε επίσης κάθε προφύλαξη για την προστασία των συστημάτων μας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, διασφαλίζοντας ότι τα έγγραφα και τα δεδομένα σου προστατεύονται από τυχόν παραβιάσεις. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή εμπειρία, και η εγγύηση απόλυτης εμπιστευτικότητας που παρέχουμε διασφαλίζει ότι μπορείς να μας εμπιστευτείς ότι θα κρατήσουμε τις πληροφορίες σου ιδιωτικές.

Αποτελεσματικές μέθοδοι

Πώς αφαιρούμε τη λογοκλοπή;

Two column image

Γενικά, υπάρχουν τέσσερις κύριες μέθοδοι αφαίρεσης της λογοκλοπής από μια διπλωματική εργασία:

 • Διαγραφή προβληματικών ενοτήτων
 • Προσθήκη ελλιπών παραπομπών
 • Σωστή επαναδιατύπωση προβληματικών τμημάτων
 • Διόρθωση ακατάλληλων παραπομπών

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι μέθοδοι αυτές εφαρμόζονται ταυτόχρονα, για παράδειγμα, με την επαναδιατύπωση και την προσθήκη των παραπομπών που λείπουν.

Εγγυόμαστε πάντα την υψηλότερη ικανοποίηση με την εργασία μας για την αφαίρεση της λογοκλοπής. Η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να παρέχουμε μια ασφαλή και εντελώς ανώνυμη υπηρεσία.

Τιμολόγηση

Πόσο κοστίζει;

Προθεσμία

14 ημέρες

7 ημέρες

3 ημέρες
48 ώρεςs

Τιμή ανά σελίδα

Από € 10,95

Από € 12,95 (κανονική τιμή)

Από € 15,95

Από € 19,45

Μια σελίδα θεωρείται ότι είναι 250 λέξεις αντίστοιχου κειμένου.

Ποιο είναι το επιτρεπόμενο ποσοστό ομοιότητας;

Οι ομοιότητες στο κείμενο θεωρούνται μερικές φορές λογοκλοπή, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Παρ' όλα αυτά, πολλοί εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να βασίζονται σε αυτή τη μέθοδο. Οι περισσότεροι καθηγητές θα επιτρέψουν να περάσει η εργασία αν η ομοιότητα είναι μικρότερη από 10%. Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

< 10%

Χαμηλό

Γενικά, οι περισσότεροι καθηγητές θα δεχτούν μια εργασία με λιγότερο από 10% ομοιότητα.

10%

Μεσαίο

Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να επεξεργαστείς την εργασία σου.

10-15%

Υψηλό

Θα σου ζητηθεί να επεξεργαστείς το έγγραφό σου ή ακόμη και να μην το υποβάλεις.

15-20%

Πολύ υψηλό

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου επιτραπεί να υποβάλεις την εργασία σου.

25%

Μη αποδεκτό

Είναι πολύ απίθανο ένας καθηγητής να δεχτεί την εργασία σου.

Εργαλείο σε δράση

Παράδειγμα

Initial example

Αρχικό έγγραφο

Edited example

Επιμελημένο έγγραφο

Ενδιαφέρεσαι για αυτή την υπηρεσία;

hat
Logo

Our regions